ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πασχαλάκης: Πειραιάς η Ιθάκη του με ένα... απολύτως λογικό συμβόλαιο!

Για πάντα στο λιμάνι του Πειραιά απ' ότι φαίνεται θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και το Sportsnewsgreece σκιαγραφεί τις πτυχές του νέου του συμβολαίου.

Τι και αν βαδίζει στα 35 του χρόνια, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατόρθωσε να εξαργυρώσει σχετικά αργά το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τους δογματιστές της άποψης ότι οι τερματοφύλακες διανύουν την πιο παραγωγική τους περίοδο μετά τα 30. Επέκταση συμβολαίου για δύο ακόμη σεζόν λοιπόν, με τον Ξανθιώτη πορτιέρο να συνεχίζει να αποτελεί κάτοικο λεκανοπεδίου μέχρι το 2026.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη Τούμπα απέναντι στην πρώην του ομάδα και αφού ο ίδιος είχε κάνει ήδη... spoil στον κόσμο του Ολυμπιακού με τις post game δηλώσεις του. Ακολούθησε μία ανάρτηση στο instagram με την οποία δήλωσε ερωτευμένος με τον σύλλογο, για να επέλθει η επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ιστορία, για έναν άνθρωπο του οποίου το όνομα έγινε συνυφασμένο με αυτό του ΠΑΟΚ... καθώς κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς. Και όμως όταν συνειδητοποίησε ότι ο βορράς δεν είχε πλέον θέση για εκείνον, πήρε τη τολμηρή απόφαση να μετακομίσει στο λεκανοπέδιο για χάρη των Πειραιωτών.

Ο κόσμος των "ερυθρόλευκων" όχι μόνο τον "αγκάλιασε" αλλά του έδειξε και υπέρμετρη αγάπη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ανταποδώσει και με το παραπάνω. Μπορεί να ήρθε στο Πόρτο Λεόνε για να κατακτήσει τίτλους, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν τον έχει δικαιώσει, ωστόσο ο ίδιος πραγματοποιεί μερικές από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του και δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Γι' αυτό και εν τέλει αποφάσισε να στεριώσει.

Αρκετή κουβέντα έγινε βέβαια και για τις απολαβές του, οι οποίες προσεγγίζουν τα 900 χιλ. ευρώ ανά έτος, ωστόσο υπάρχει εξήγηση πίσω από την προσφορά της ΠΑΕ. Λίγοι θα θυμούνται πως ο ίδιος κατέφτασε στο λιμάνι με συμβόλαιο μόλις 270 χι. ευρώ, σε μία κίνηση - δήλωση του ιδίου, η οποία μαρτυρούσε το πόσο ήθελε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. 

Ως ανταπόδοση η ομάδα του προσέφερε τεράστια αύξηση, τόσο ως ανταμοιβή, όσο και στο πλαίσιο της διατήρησης του κορμού, καθώς γνωρίζει πως η παρουσία του είναι κομβική για το σύνολο που χτίζεται την ερχόμενη σεζόν. Άλλωστε αν συμψηφίσει κανείς τα ποσά, με το πέρας του δεύτερου συμβολαίου του, ο Πασχαλάκης θα έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στο πλευρό των Πειραιωτών, λαμβάνοντας μέσο όρο 585 χιλ. τον χρόνο... ποσό απολύτως λογικό για έναν διεθνή τερματοφύλακα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code