ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός: 4-0: Ντεμπούτο Δέλλα και τεσσάρα

 

Απ' την αρχή του παιχνιδιού ήταν αποφασισμένος ο ΟΦΗ και με διαφορετική τακτική προσέγγιση του νέου του προπονητή επικράτησε του Πανσερραϊκού χάρις τα τέρματα των Ισέκα ,Λαμπρόπουλου και Μπακού 

A' ημίχρονο 

Το ξεκίνημα του πρώτου μέρους, άρχισε με τον ΟΦΗ να διαθέτει την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Πανσερραϊκός επιδίωκε με την μορφή των αντεπιθέσεων να κλέψει την μπάλα και να γίνει απειλητικός στην αντεπίθεση. Στην συνέχεια η φιλοσοφία έμεινε η ίδια απλά η ένταση του ρυθμού αυξήθηκε, διότι και οι δύο σύλλογοι ευδοκιμούσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε φτερά ψυχολογίας. Στην πρώτη ευκαιρία του ματς θα επέλθει και το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν ο Ισέκα έπαιξε  το ένα- δύο με τον Μπόκου ο πρώτος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, επιχείρησε το πλασέ κερδίζοντας τον Χοβάν στο 23ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα επήλθε και το δεύτερο γκολ για τους κρητικούς.

 Ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπάκιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε μόνος του, πλάσαρε με σχετική άνεση, με αποτέλεσμα να έχει τον χρόνο να στείλει την μπάλα στο πλεχτό. Στο 32 θα συνεχιστεί το πάρτι για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από μια όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπακού θα βρει με εξονυχιστική ακρίβεια τον Ισέκα και εκείνος από κενή εστία θα τριπλασιάσει την διαφορά για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Η επόμενη φάση θα διαδραματιστεί για άλλη μια φορά για τους γηπεδούχους στο 40΄με τον Μπάκιτς να στρώνει για τον Τοράλ, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από την εστία του Σλοβάκου πορτιέρε. 

Σύνοψη πρώτου μέρους

Ο ΟΦΗ με την αλλαγή προπονητή είδαμε διαφορετικά δείγματα, δηλαδή να είναι περισσότερο απειλητικός, να δημιουργεί περισσότερες προύποθέσεις για να σκοράρει, η μεγαλύτερη απόδειξη το σκορ. Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός έδειξε ένταση στο παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει όμως να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη εάν θέλει να περιμένει κάτι διαφορετικό. 

Β' ημίχρονο 

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ανέβασε τις γραμμές του και προχώρησε σε τέσσερεις αλλαγές, με απώτερο σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ενώ ο ΟΦΗ επιδίωκε να τον πετύχει εκτεθειμένο στην κόνρα, ώστε να αυξήσει την διαφορά των τερμάτων.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης διαδραματίστηκε υπέρ της ομάδας του Πάμπλο Φερέιρα, όταν ο Ουάρντα από στατική φάση επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω απ' την εστία του Μπάουμαν στο 50΄. Πέντε λεπτά αργότερα θα συνεχίσουν οι φιλοξενούμενοι τις χαμένες ευκαιρίες με τον Τομάς να κάνει το σουτ μετά από προσωπική ενέργεια, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Ο ΟΦΗ πέτυχε και τέταρτο τέρμα, καθώς η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βγήκε στην αντεπίθεση και με μια βαθιά μπαλιά ο Μπακού  βγήκε εναντίον του Χοβάν, πλάσαρε στην κλειστή του γωνία και πέτυχε το τέταρτο γκολ των κρητικών για το αποψινό παιχνίδι και το πρώτο του προσωπικό. 

Σύνοψη δευτέρου μέρους

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να πετύχει κάποιο γρήγορο τέρμα για να μπει στο παιχνίδι αλλά ήταν κακός σήμερα και επιθετικά αλλά και αμυντικά και έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω , αντιθέτως μάλιστα οι κρητικοί πέτυχαν και τέταρτο τέρμα. Δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ξεκίνημα ο Τραϊανός Δέλλας, διότι πέτυχε την πέμπτη νίκη του ΟΦΗ και τον οδήγησε στην 8η θέση 11 βαθμούς πίσω από την θέση που οδηγούν στα play offs, o Πανσερραϊκός φθάνει στο τέταρτο παιχνίδι που έχει να κερδίσει μετά από εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους "Ζωσιμάδες", έτσι βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς όσους έχει και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός την Κυριακή στις 16:30 και ο Πανσερραϊκός τον Ατρόμητο εντός το Σάββατο στις 19:30. 

Ενδεκάδες

ΟΦΗ(Τραϊανός Δέλλας) (4-2-3-1) Μπάουμαν, Λάρσον,(Μαρινάκης 46΄) Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγκος, Μπάκου, Τοράλ,(Νέιρα 60΄) Ριέρα,(Αποστολάκης 71΄) Ισέκα(Φελίπε 71΄)

Πανσερραϊκός( Πάμπλο Γκαρσία) (4-2-3-1) Χοβάν, Διαμαντής,(Ντάνελρουι 46΄) Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο,(Στάικος 46΄) Μορέιρα,(Οικονόμου 46΄) Μούργος,(Χατζηστραβός 46΄) Ουάρντα, Τομάς,( Γούλερι 65΄) Άλεξιτς 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code