ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ο Ελ Κααμπί έφερε "τούμπα" το ματς μέσα σε 8 λεπτά, κόντρα στον ψυχωμένο Αστέρα


Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν για περίπου 80 λεπτά, αλλά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1). Ο Μαροκινός μέσα σε 8 λεπτά κατάφερε να φέρει "τούμπα" το παιχνίδι και να φέρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Αρκετά "φλύαρος" στην επίθεση ο Ολυμπιακός (25 τελικές, οι 11 στο στόχο), σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. 

Ψυχωμένος ο Αστέρας με πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ίσως να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Τέσσερα στα τέσσερα στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε. Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ ο Ελ Κααμπί με 12 γκολ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο άδειο Καραϊσκάκης λόγω της τιμωρίας που "κουβαλάει" ο Ολυμπιακός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι είχε την κατοχή και της κυκλοφορία της μπάλας, πιέζοντας ασφυκτικά τα καρέ των φιλοξενούμενων. Μόλις στα πρώτα λεπτά ο Ναβάρο σκόραρε για τους ερυθρόλευκους, αλλά το τέρμα του Ισπανού επιθετικού ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στη συνέχεια οι προσπάθειες των Όρτα, Ναβάρο και Καμπράλ δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ η προβολή του Μπιανκόν έφυγε λίγο άουτ στο 21'.

 Ο Ολυμπιακός όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την πίεση του και στο 32' έφτασε μια ανάσα από το 1-0, με το σουτ του Φορτούνη μετά από ωραία κυκλοφορία των γηπεδούχων να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιφτσή και να καταλήγει σε κόρνερ. Ο Αστέρας Τρίπολης στο 40' έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Γιαμπλόνσκι από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Πασχαλάκη για το 0-1. Στο 42' ακυρώθηκε ξανά σωστά τέρμα μου σημείωσε ο Φραν Ναβάρο καθώς το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο χέρι του Ιμπόρα, άλλαξε πορεία στην μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 45' με γκολ που σημείωσε ο Εβγκέν Γιαμπλόνσκι μετά από σέντρα του Ρεγκίς για το 0-1 των Αρκάδων, πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πρώτο τέρμα για τον Λευκορώσο με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπάθησε να φρεσκάρει και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του προχωρώντας σε αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Βέζο έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στο κέντρο της άμυνας στην θέση του Μπιανκόν. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά τα έκανε θάλασσα στην τελική πάσα. Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης όμως ο Ελ Κααμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Τσιφτσή για το 1-1, τη παράβαση κέρδισε νωρίτερα ο Ποντένσε σε μαρκάρισμα πάνω του. Στο -4 από την έκτη θέση και την Λαμία οι Αρκάδες. 

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 87' ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφερε "τούμπα" το ματς και από κοντά μετά από εξαιρετική συνεργασία των Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα, σκόραρε σε κενή εστία για το 2-1. Στο 90+3' ο Γιόβετιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση για να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα για τους Πειραιώτες. Δύο λεπτά αργότερα ο Ποντένσε νικήθηκε από τον Τσιφτσή στο δυνατό σουτ που επιχείρησε. 

Τους 50 βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός με την σημερινή του νίκη και έφτασε ξανά στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code