ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

(Χ)άθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί για τους Πράσινους και έμειναν στο 1-1 με Κηφισιά

 


Παναθηναϊκός και Κηφισιά αναμετρήθηκαν για την 24η αγωνιστική της Super League. Αμφότεροι έψαξαν να την νίκη με τον Παναθηναϊκό να μην θέλει να χάσει την επαφή του με την κορυφή και την Κηφισιά να ψάχνει πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα της για την παραμονή της στην κατηγορία. Η νίκη παρόλα αυτά δεν ήρθε για καμιά από τις δύο ομάδες που αρκέστηκαν στο ισόπαλο 1-1.

Πρώτο ημίχρονο 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από νωρίς επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση κόντρα στην ουραγό Κηφισιά. Με συνεχής πάσες προσπάθησαν να διασπάσουν το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του Μπράτσου η οποία παρόλα αυτά όταν έβρισκε χώρο χτυπούσε στην αντεπίθεση. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να έχει συντριπτικά υπέρ του την κατοχή (73%) καταφέρνοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα να παράγει 10 τελικές έναντι 6 της Κηφισιάς. Οι προσπάθειες του Τριφυλλιού μάλιστα απέδωσαν καρπούς στο 37' με τον Ιωαννίδη να βρίσκει τον Παλάσιος που με όμορφο διαγώνιο σουτ κατάφερε να γράψει το 1-0 νικώντας τον Αναγνωστόπουλο.

Δεύτερο ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν κύλησε όπως το είχε σχεδιάσει ο Τερίμ με τον ρυθμό να πέφτει και τον Παναθηναϊκό να κάνει χαρακίρι κρατώντας την μπάλα χωρίς να ξέρει πραγματικά τι να την κάνει. Οι πράσινοι κατάφεραν να δημιουργήσουν εφτά τελικές στο δεύτερο ημίχρονο εκ των οποίων μόλις η μία κατέλληξε στον στόχο. Από την άλλη η Κηφισιά η οποία ανέβασε κατά πολύ στροφές στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να δημιουργήσει οχτώ τελικές εκ των οποίων μάλιστα οι 5 κατέληξαν και στο στόχο. Η άνοδος της αγωνιστικής εικόνας της Κηφισιάς ανταμείφθηκε αφού στο 68' κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιλίσεβιτς η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Αράο με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code