ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Φερετσβάρος 1-0: Λύτρωση με Ελ Κααμπί στο τέλος


Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Μεντιλιμπάρ στον πάγκο τον Πειραιωτών και την επιστροφή του κόσμου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"


Α' Ημίχρονο 

Αρκετά καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τους Πειραιώτες. Αν και δέχθηκαν το γκολ στο 4 λεπτό από στημένη φάση, (εν τέλει ακυρώθηκε), η ομάδα του Ζοσέ Μεντιλιμπάρ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή στο 33ο λεπτό με την "καρφωτή κεφαλιά" του Κάρμο με τον Ντιμπούζ να μπλοκάρει εντυπωσιακά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Καρβάλιο θα απειλήσει την εστία της Φερετσβάρος, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να μην έχουν σκοράρει και τον Ολυμπιακό να ψάχνει ένα γκολ έχοντας θέμα στην δημιουργία.

Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν περισσότερο την πίεση, έχοντας απανωτές ευκαιρίες. Μεγάλες λύσεις δημιουργικά έδωσε και ο Ντανιέλ Ποντένσε ερχόμενος από τον πάγκο, δίνοντας την πάσα στην μεγάλη ευκαιρία του Ελ Κααμπί με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια της Φερετσβάρος. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Ελ Κααμπί θα απειλήσει ξανά μετά την πάσα του Γιόβετιτς και τον Ντιμπούζ να αποκρούει με δυσκολία. Ωστόσο η λύτρωση για τον Ολυμπιακό θα έρθει στο 82ο λεπτό, με τον Ελ Κααμπί να εξιλεώνεται για τις απανωτές μεγάλες ευκαιρίες. Η σέντρα του Ρόντινεϊ θα περάσει στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και ο Ελ Κααμπί με διπλή προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code