ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Γκάζια» από Καρβαλιάλ ενόψει ΑΕΚ: «Τώρα θέλω να δω άνδρες - Θέλω να δω πρόσωπα αγριεμένα, διψασμένα»

 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ αύριο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ άφησε τους πάντες να προβληματιστούν, αλλά χθες μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε έντονο ύφος και ζήτησε άμεση αντίδραση, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τη Λαμία, ήταν απαράδεκτη. Δεν ήταν εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή. Μπορούμε να χάσουμε ένα ματς εάν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και εμείς παίξουμε καλά και προσπαθήσουμε. Εάν παλέψεις, εάν τα δώσεις όλα, μπορεί να χάσεις. Αλλά εμείς στη Λαμία χάσαμε γιατί δεν παίξαμε. Δεν είμαστε στο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα σωστά», τόνισε αρχικά ο Καρβαλιάλ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης άδειας: «Σας έδωσα τις ημέρες άδειας που θέλατε. Και τελικά βλέπω αυτή την απαράδεκτη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης άδειας: «Σας έδωσα τις ημέρες άδειας που θέλατε. Και τελικά βλέπω αυτή την απαράδεκτη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Θέλοντας να «ξυπνήσει» τους «ερυθρόλευκους» ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ, που έχει χαρακτήρα τελικού, υπογράμμισε στους παίκτες του με έντονο ύφος: «Την Κυριακή πρέπει μπούμε στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα, να δείξουμε σε όλους ποια εκπροσωπούμε. Θέλω να μου δείξετε ποιοι είστε και ό,τι έχετε αίμα νικητή μέσα στις φλέβες σας. Πρέπει να αντιδράσετε. Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».


Ακολούθως πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε. Είμαι σίγουρος για εσάς. Είστε καλοί παίκτες. Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Αλλά εάν νομίζετε ότι θα νικάτε όλα τα παιχνίδια εύκολα, ξεχάστε το. Εάν νομίζετε ότι θα νικάμε χωρίς να παίζουμε, σας ενημερώνω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό θέλουν να μας νικήσουν. Δεν θα μας χαριστεί κανείς. Θέλουν να μας δουν κάτω. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε και να αλλάξουμε την εικόνα. Τώρα. Τώρα θέλω να δω άνδρες. Θέλω να δω πρόσωπα αγριεμένα, διψασμένα. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code