ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρομήτος - ΟΦΗ: Προβλήματα λόγω πολλών απουσιών

Το Σάββατο, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στην αποστολή των "κυανόλευκων". Ο προπονητής Σάσα Ίλιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες του Κεσχρίντα, Καμαρά, Ρομπάιγ, Έρλινγκμαρκ και Φριντζόνσον για διάφορους λόγους.

Το πρώτο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής στη Super League φέρνει αντιμέτωπους τον Ατρόμητο με τον ΟΦΗ. Οι προετοιμασίες της ομάδας ολοκληρώθηκαν, και ο προπονητής Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή των "κυανόλευκων", στην οποία λείπουν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ατρόμητου για την προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής: "Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη, η ομάδα ετοιμάστηκε για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ (13/1, 19:00) στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για τον αγώνα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code