ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τον Ατρόμητο

 

Σε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 10 και στο 11 προηγήθηκε με πλασέ του Αιτόρ. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε μετά το 20 και στο 27 ισοφάρισε όταν το σουτ του Ερλινγκμαργκ απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι στην επαναφορά ο Αντζιέλσκι πρόλαβε τσίμπησε πάνω από τον τερματοφύλακα και σκόραρε. Στο 32 κακή απομάκρυνση του Ούγκο η μπάλα στρώθηκε στον Γιουνάιτεντ αυτός πλασαρε όμως ο Ντραγκόφσκι με πολύ ωραία επέμβαση αποσόβησε το γκολ.

Το γκολ ήρθε όμως τελικά για τον Ατρόμητο στο 42 όταν μετά από κόρνερ του Παναθηναϊκού ο Ρομπάιγ έφυγε στη κόντρα αυτός πάσαρε στο σωστό ταιμινγκ στο Γιουμπιτανα αυτός πλασαρε ιδανικά το Ντραγκόφσκι και έκανε το 1-2.

Β ημίχρονο: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος έχασε πολλές ευκαιρίες όπως το σουτ του βιλενα στο 54 που μπλόκαρε ο Τσιτώντας την κεφαλιά του ακαιντίν στο 57 από κόρνερ του Μαντσίνι που πήγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσιτώντα. Το τετ α τετ του Μπερνάρ που απέκρουσε πάλι ο Τσιτώντας στο 75 και η κορυφαία όλων, το πέναλντι που κάνει ο Ασεβέδο στον Ιωαννίδη στο 88 μετά από εξέταση var ο ίδιος ο Ιωαννίδης πλασάρει τον Τσιτώντα αυτός απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ιωαννίδης έκανε πλασέ η μπάλα δοκάρι και ο Τσιτώντας πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code