ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Α.Κούγιας: «Ο Κούγιας τα ξέρει όλα, γιατί τα έχω ζήσει όλα»


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση για όλα όσα έχουν προηγηθεί.

Ακούστε όλη την συνέντευξη :


«Θέλω να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Δεν παίρνω αμοιβή. Δεν πληρώνομαι για να είμαι εδώ.

Ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι που ο Λιάνης είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη αν θέλει κάποιον να μη φοβάται κανέναν. Έτσι έγινα αναπληρωτής πρόεδρος στον Ηρακλή. Έκανα καταγγελία στον Δέδε που προσπάθησε να αναβάλλει τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα έκρινε το πρωτάθλημα έναν μήνα πριν από τις εκλογές. Μας έπεισε και αλλάξαμε καλοπροαίρετα το παιχνίδι και δεν έπαιζαν οι ξένοι του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα υπάρχει ηθική και εντιμότητα. Πάνω από την ομάδα είναι οι αρχές.

Προσπαθώ εδώ και χρόνια, από το 2002 για να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι κορυφαίο κοινωνικό γεγονός. Μόνο στην Ελλάδα αποτελεί αντικείμενο εγκληματικής οργάνωσης.

Εγώ ήμουν αυτός που έσωσα τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Σήκωσα στις πλάτες μου την ΑΕΚ ως πρόεδρός της.

Ας κάνουν μια έρευνα και να μας πουν ποιος ήταν εκείνος που ξεχρέωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Παναχαϊκή.

Όταν τελειώσει η σημερινή συνέντευξη Τύπου θα πρέπει τουλάχιστον δέκα εισαγγελείς να ασχοληθούν με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα ξέρω όλα, γιατί τα έχω ζήσει όλα. Έχω πληρώσει 1 εκατ. ευρώ για δυσφήμηση του αθλήματος.

Τσακογιάννης και Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτοί που με ενδιαφέρουν. Καταλαβαίνεται τι έγινε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ; Οργανωμένο έγκλημα. Πόσες φορές ο Μπαλτάκος έχει αλλάξει τον διαιτητή παραμονές αγώνα. Ποιον κατήγγειλε ο Μπένετ όταν έφυγε; Για αυτό είναι ο Κούγιας εδώ. 42 χρόνια, έχω πληρώσει 1000 ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχω αδικήσει ούτε έναν.

Δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω. Να μην κοιμάται ήσυχος κανένας από εδώ και πέρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code