ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η θετική εικόνα του Μαρτίνς που φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό

 


Άκρως θετική και ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση του Ζέλσον Μαρτίνς, στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος αν και δεν αγωνίστηκε αρκετά λεπτά, (καθώς πέρασε στο 83' παίρνοντας την θέση του Ρόντινεϊ), κατάφερε να εντυπωσιάσει και να δώσει την ασίστ στο τρίτο γκολ των Πειραιωτών. Εκτός αυτού, είχε και μερικές καλές ατομικές ενέργειες που δεν πέρασαν απαρατήρητες, αλλά και αρκετά ενεργό ρόλο στα λεπτά που αγωνίστηκε. Με δυο εμφανίσεις και σκάρτα 25 με 30 λεπτά είναι σαφώς δύσκολο να βγάλεις πόρισμα, πόσο μάλλον όταν στο δεύτερο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν σχετικά υποδεέστερος.

Ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί και μια καλή λύση στα εξτρέμ καθώς δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, παρόλο που ήταν για αρκετό καιρό ανενεργός. Το ερώτημα είναι πως θα χωρέσει ο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Σίγουρα προβάδισμα για να "φάει" πάγκο, εφόσον συνεχίσει έτσι ο νεοφερμένος παίκτης, είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο συμπατριώτης του που είχαν αγωνιστεί μαζί στην Σπόρτινγκ, δείχνει να μην πατάει καλά στο γήπεδο, αν και στις αρχές της επιστροφής του στο λιμάνι ήταν αρκετά κομβικός. Αν εξαιρεθεί το καλό ματς με την Μπάτσκα στο Καραϊσκάκης, ο 28χρονος δανεικός, δεν έχει αποδώσει. 

Αρκετά πιθανόν να δούμε και μια ανταλλαγή στο προσεχές παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (17/1 21:00) ή και συνύπαρξη των δυο πορτογάλων στην ενδεκάδα, ώστε να πάρει ανάσες ο ανεβασμένος Γιώργος Μασούρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code