ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κηφισιά - Ολυμπιακός 2-3: Λυτρωτής Ελ Αραμπί έδωσε το τρίποντο στους Πειραιώτες


Αρκετό σασπένς, γκολ και αποβολές μας επιφύλασσε το παιχνίδι στο γήπεδο της Καισαριανής, ανάμεσα σε Κηφισιά και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 18η1 αγωνιστικής της Super League.Α' Ημίχρονο 


Αν και φαβορί, οι ερυθρόλευκοι είχαν ξανά επιθετικό βραχυκύκλωμα. Παρόλα αυτά, ο Μασούρας με έναν "κεραυνό" στο 11ο λεπτό θα ανοίξει το σκορ, μετά από ωραία συνεργασία του προ αναφερόμενου και των Καρβάλιο και Φορτούνη. Αυτό ήταν το 55ο γκολ του Έλληνα επιθετικού με την φανέλα του Ολυμπιακού, φτάνοντας στην πρώτη εικοσάδα των μεγάλων σκόρερ των Πειραιωτών. Η απάντηση για τους γηπεδούχος ήταν με τον Σάντος να φτάνει κοντά στην ισοφάριση, βγαίνοντας τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Σημαντική η παρέμβαση του Μπιανκόν που με την παρέμβαση του αποσόβησε το γκολ. Το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε από την άσπρη βούλα και την σωστή εκτέλεση πέναλτι του Ναβάρο στο 39'. Το πέναλτι το κέρδισε ο Καρβάλιο που έβγαλε και την ασίστ στο γκολ. Μεγάλη απάντηση της ομάδας του Ντέιβιντ Νίλσεν με τον μακρινό γκολ του Μιλίτσεβιτς. Ουσιαστικά η δεύτερη κόκκινη του Ρέτσου έδωσε την ευκαιρία στην Κηφισιά να απειλήσει και να μειώσει πριν το τέλος του ημιχρόνου.


Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αρκετά τις γραμμές αν και είχαν παίκτη λιγοτερο. Αν και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την κεφαλιά του Ρόντινεϊ και την παρέμβαση του σκόρερ του πρώτου τέρματος, το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Μασούρα. Η Κηφισιά θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο κέντρο της εστίας. Αν και ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί στο 69', ο Μαροκινός με τον ίδιο τρόπο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα δώσει ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Στο φινάλε, η Κηφισιά θα μείνει με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σάντος.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code