ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

PREMIER LEAGUE MATCHDAY 15:Σοκάραν οι «Χωριάτες» την Πρωταθλήτρια Σίτυ

 


Έξι αναμετρήσεις πραγματοποιηθήκαν εχθές για τις ανάγκες της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με  αξιοσημειώτο ενδιαφέρον.Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι  ξεπέρασε πιο εύκολα από όσο θα ήλπιζε το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτυ η οποία αντιμετώπιζε πολλούς τραυματισμούς παικτών όπως ο Ρόντρι και ο Κόβασιτς.

ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 0-2 

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Μπορνμουθ στην έδρα της Κρύσταλ Πάλας με σχετική ευκολία καθώς ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο πρώτο μέρος και έπειτα ο Μουρ έβαλε άλλο ένα γκολ στο 90ο λεπτό για να εξασφαλίσει το τρίποντο.Με αυτή την νίκη φτάνει την Κρύσταλ  Πάλας στους 16 βαθμούς.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ -   ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 2-1

Παρότι βρέθηκε πίσω νωρίς στην αναμέτρηση από το σήμειο του πέναλτι ευτύχησαν να ισοφαρίσαν γρήγορα με τον Γκρός και έπειτα εξασφάλισαν την νίκη με 2-1 στο δεύτερο μέρος.Μία νίκη που επιζήτουσε η Μπράιτον μετά την ήττα από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2.Βρίσκεται στην 8η θέση και στο -1 από Νιούκαστλ.


ΦΟΥΛΑΜ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 5-0

Με πέντε γκολ επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ του Οδυσσέα Βλαχόδημου η Φούλαμ.Με αυτή την εμφατική νίκη ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις και πλησίασε στο -1 την Μπρέντφορντ.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1-0

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή εμφάνιση της Άστον Βίλα κόντρα στους πρωταθλητές καθώς εξέθεσαν όλες τις ανασταλτικές αδυναμίες τους.Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε 22 σουτ συνολικά έναντι 2 της Σίτυ.Με αυτό το αποτέλεσμα η Άστον Βίλα εδραιώθηκε στην 3η θέση ξεπερνώντας την Σίτυ με 2 βαθμούς.


ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  0-2

Στην δεύτερη θέση πήγε η Λίβερπουλ μετά και από την γκέλα της Σίτυ επικρατώντας με σβηστές μηχανές απέναντι στην Σέφιλντ.Δύο γκολ ανά ημίχρονο πέτυχαν ο Βαν Ντάικ άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του αγώνα σφράγισε την νίκη ο Σομποζλάι.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΤΣΕΛΣΙ 2-1

Νίκη ψυχολογίας και ανάσας για την Μάντσεστερ που έφτασε την Τότεναμ στους 27 αλλά με παιχνίδι περισσότερο.Προηγήθηκε στον αγώνα με τέρμα του ΜακΤομινέι ενώ προγουμένως είχε χάσει πέναλτι μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο.Η Τσέλσι ισοφάρισε προσωρινά με τον Πάλμερ αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.12 αγώνες αήττητη κόντρα στους Μπλέ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΉΣΕΙΣ:

Έβερτον - Νιουκαστλ

Τότεναμ-Γουεστ Χαμ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code