ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέλσι: "Στηρίξτε τους φιλάθλους όχι τους πελάτες"



Το πρωτάθλημα της Premier League αποφάσισε την λειτουργεία αγώνων την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από 28 χρόνια και η αντίδραση της Τσέλσι ήταν έντονη. 

Συγκεκριμένα η Γούλβς θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 15:00 την Τσέλσι στο στάδιο "Μολίνο" για την 18η αγωνιστική. Μάλιστα οι μπλέ θα κατεβάσουν πανό στον αγώνα "στηρίξτε τους φιλάθλους, όχι τους πελάτες", κάνοντας λόγο ότι η Premier League βλέπει τους φίλαθλους της, ως πελάτες και , επιλέον θα προσφέρει δωρεάν την συγκοινωνία για τον κόσμο της η ομάδα του Ποτσετίνο για την είσοδο τους στο στάδιο "Μολίνο". 

Τέλος όσο αφορά για τις δύο  ομάδες θα είναι ένα βαθμολογικό ντέρμπι, διότι τα λιοντάρια βρίσκονται στην 10η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Γούλβς στην 14η θέση με 19 βαθμούς. Στον προηγούμενο αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τέλος στην κακή της περίοδο κερδίζοντας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 χάρις τα τέρματα των Πάλμερ και Τζάκσον και σαφώς έχουν καλύτερη ψυχολογία απ' τους γηπεδούχους, δια τον λόγο ότι η Γούλβς ηττήθηκε  3-0 απ' την Γουέστ Χάμ.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code