ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνικός Πειραιώς ετών 100!


Ο Εθνικός έσβησε κεράκια και γιόρτασε τα 100ά γενέθλια του απο την ημέρα ίδρυσης του, την 23 Νοεμβρίου του 1923, σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά που γέμισε ασφυκτικά σήμερα το πρωί. Ο Γιάννης Παπουτσής βρέθηκε εκεί για λογαριασμό του Sportsnewsgreece και μας δίνει το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, βουλευτές και τοπικοί άρχοντες του Πειραιά. Παλαίμαχοι αθλητές που έχουν γράψει ένδοξη ιστορία με τα κυανόλευκα, αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων της ομάδας και πολλοί φίλοι του Εθνικού έζησαν συγκινητικές στιγμές καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. 

Η γιορτή ξεκίνησε με τραγούδια από τις μουσικές ορχήστρες των Δημοτικών Ωδείων Πειραιά και Νίκαιας και συνεχίστηκε με ένα εκτενές ντοκιμαντέρ με τα χρυσά χρόνια της ομάδας του Εθνικού και τις συνεχόμενες διακρίσεις. 

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Ουρουγουανός θρύλος της ομάδας Ρομπέρτο Καλκατέρα από τον Πρέσβη της Ουρουγουάης στην Ελλάδα, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και όλοι οι παλαίμαχοι των τμημάτων του Εθνικού που έχουν αφήσει την δική τους ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και δέχτηκαν θερμό χειροκρότημα. Την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code