ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2: Δικέφαλος... όνειρο "πέταξε" για τους "16" του Conference League!


Σπουδαίος Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος με την συμπαράσταση 6.000 και πλέον φίλων του πανηγύρισε ένα "ονειρικό" διπλό με τα γκολ των Κεντζιόρα (53') και Ζίφκοβιτς (73') και "τσέκαρε" το εισιτήριό του για τους "16" του Conference League!


 Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας τη συμπαράσταση τουλάχιστον 6.000 φιλάθλων του στην Φρανκφούρτη και απείλησε πρώτος με τον Σαμάτα να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τάισον, με την μπάλα να καταλήγει άουτ (2'). Τελική και για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Γκέτσε να μην ανησυχεί τον Κοτάρσκι (5'). Σουτ του Τάισον μετά από όμορφο ελιγμό του Ζίφκοβιτς, κακό τελείωμα για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του Δικεφάλου (13'). Στο 21ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Κουλιεράκης μετά από στημένη φάση, βρέθηκε απέναντι από τον Τραπ με τον Γερμανό τερματοφύλακα να του λέει "όχι". Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε για τον Δικέφαλο, αν και φάνηκε πως ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. "Απάντηση" για την Άιντραχτ, με τον Μαρμούς να χάνει τεράστια ευκαιρία καθώς νικήθηκε από τον Κοτάρσκι (32')! Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Άιντραχτ να έχει σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει και τις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, εκτός της φάσης με τον Μαρμούς. Ημίχρονο στη Γερμανία με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην ομάδα της Φρανκφούρτης (0-0)! 

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για τον Δικέφαλο με την εκτέλεση φάουλ του Μουργκ να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Τραπ (50'). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί της Άιντραχτ δεν έδιωξαν την μπάλα με τον Κεντζιόρα να επωφελείται και να σκοράρει εξ επαφής "γράφοντας" το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Δεν πρόλαβαν να χαρούν το 0-1 και οι Γερμανοί στο επόμενο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Τσαϊμπί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μαρμούς να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει άμεσα 1-1 στο 57ο λεπτό! Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Εμπιμπέ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι (63'). Πεντάλεπτο "πολιορκίας" για την εστία του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ να συνεχίζει δυνατά μετά την ισοφάριση έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της. Στο 73ο λεπτό ο Δικέφαλος πήρε εκ νέου το προβάδισμα! Ο Μπράντον Τόμας σούταρε, ο Τραπ απέκρουσε ασταθώς με τον Ζίφκοβιτς από κοντά να κάνει το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους χιλιάδες φιλάθλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν στη Γερμανία! Άμεσα προσπάθησε να ισοφαρίσει ξανά η Άιντραχτ και έχασε σημαντική φάση με τον Τσαϊμπί ο οποίος ελίχθηκε και έκανε το σουτ με τον Κοτάρσκι να τον σταματά (81'). Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για την Άιντραχτ στο 86ο λεπτό, με τον Μαρμούς από την μικρή περιοχή να σουτάρει ψηλά πάνω από την εστία του Κοτάρσκι! Έχασε αυτό που δεν... χάνεται ο επιθετικός της Γερμανικής ομάδας σε μια από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές της Άιντραχτ στο ματς. Στα εναπομείναντα λεπτά η Άιντραχτ προσπάθησε να κλείσει τον Δικέφαλο στα "καρέ" του, με τον τελευταίο να προσπαθεί να βγει στην κόντρα και να βρει ένα τρίτο γκολ, ώστε να κλειδώσει το "τρίποντο". Φινάλε στην Φρανκφούρτη με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό με το οποίο κλείδωσε την πρωτιά στον όμιλο του Europa Conference League!


Οι συνθέσεις του αγώνα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τόπμελερ): Τραπ, Τούτα, Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ, Λάρσον, Σκίρι (54' Γιάκιτς), Ενκουνκού, Γκέτσε (74' Άαρονσον), Τσαϊμπί, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (78' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον 83' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (67' Κωμσταντέλιας), Σαμάτα (67' Μπράντον Τόμας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code