ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλαϊτζάκης: "Για τον Σλούκα το μάθαμε το πρωί , μαζί με τον Βιλντόζα είναι οι βασικοί μας πυλώνες"

 Ο Παναθηναϊκός δεν θα  μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τους Σλούκα και Βιλντόζα, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα και τον  δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Για τις συγκεκριμένες απουσίες μίλησε ο 24χρονος πόιντ γκάρντ των πρασίνων Γιώργο Καλαϊτζάκης αλλά και αναφέρθηκε για τον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. 

Αναλυτικά τι δήλωσε 

Για τις απουσίες 

Δεν το ξέραμε για τον Σλούκα, το μάθαμε το πρωί. Ο Σλούκας και ο Βιλντόσα είναι οι βασικοί μας πυλώνες. Ο Σλούκας ήταν σε καλή κατάσταση, είναι ο αρχηγός μας".

Για τον αγώνα 

"Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι.
Η Euroleague είναι διαφορετική, παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη, που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας".

Για Μπαρτσελόνα 

"Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζεται το scouting. Έχουν πολλά όπλα στην επίθεση. Ένας από αυτούς είναι ο Λαπροβίτολα. Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ και ο Βέσελι είναι στο καλάθι. Έχουν πολλά δυνατά σημεία στην επίθεση. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code