ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαύριο: Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια


Το Λαύριο απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της να ενισχύουν την ομάδα στα επόμενα 4 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ιστορικές ομάδες της Basket League, βγάζοντας οικονομικά πακέτα εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο:

"Τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ δίνει το Λαύριο Megabolt από το προσεχές Σάββατο (2/12) έως τις αρχές του 2024 και γι’ αυτό η Διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να προσφέρει σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή πακέτο εισιτηρίων για τους φιλάθλους!

Το Λαύριο Megabolt θα υποδεχθεί κατά σειρά Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Μέχρι και σήμερα η παρουσία των φιλάθλων είναι εντυπωσιακή και η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στους αγώνες έγινε αντικείμενο σχολιασμού στην μπασκετική κοινότητα.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της δημιουργώντας ένα “πακέτο” εισιτηρίων για την συγκεκριμένη τετράδα αγώνων με τιμή στα 50 Ευρώ!

Η στήριξή σας υπήρξε μέχρι σήμερα η δύναμή μας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε! Σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου να δώσουμε μαζί τη μάχη μας για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Το προσεχές Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15 το Λαύριο Megabolt υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 20 ευρώ και η διάθεσή τους ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα (18:00 – 21:00).

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

– Γραφεία ΚΑΕ Λαυρίου

Μουσουργού Μητροπούλου 49-51

Τηλέφωνο 2292159552

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 21:00

– Εκδοτήριο ΚΓ Λαυρίου

Σάββατο (2/12): 16:00 – 20:15

– Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code