ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Να μην πέσει στην λίμνη πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπράϊτον



 Επικίνδυνη έξοδος στα Γιάννενα σήμερα το απόγευμα για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ(17:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την κρατήσουν κοντά στην κορυφή, και την ομάδα του ΠΑΣ να θέλει να βρει βαθμούς που θα τον ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις την βαθμολογίας.


Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με μεγαλύτερες φιλοδοξίες την φετινή σεζόν αλλά τα προβλήματα τραυματισμών και το κακό ξεκίνημα τον έχουν κρατήσει χαμηλά στην βαθμολογία βρισκόμενος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 11 αγώνες. Στη διάθεση του Θανάση Στάικου τέθηκε ο Εραμούσπε, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αυχένα καθώς και ο Λεό που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. Εκτός θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σόρια, Λιάσος όπως και ο τραυματίας Τζίνο ενώ για τακτικούς λόγους εκτός είναι οι Κύρκος, Εφορντ, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Λώλης Ν., Καραχάλιος, Τσίρης, Ριένστρα, Λώλης Α., Τζίμας, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Από την άλλη η ΑΕΚ  ξέρει ότι η αναμέτρηση στην έδρα του ΠΑΣ πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρύβει κινδύνους και παγίδες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα αλλά πάντα θέλει προσοχή, όπως αποδείχτηκε και πέρυσι όπου ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο. Ακολουθεί απαιτητική εβδομάδα μετά την διακοπή των εθνικών, όπου ακολουθούν το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μπράϊτον και την επόμενη Κυριακή με τον Άρη, και τα δύο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για ακόμη μια φορά για τον Ματίας Αλμέιδα, όπου στις απουσίες των τραυματίων Γκαρσία και Γιόνσον, προστέθηκε και ο Αραούχο λόγω ενοχλήσεων που ένοιωσε στην τελευταία προπόνηση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης. Εκτός έμεινε και ο Μουκουντί για γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς η ομοσπονδία τοου Καμερούν δεν έχει προλάβει να στείλει τα έγραφα του πίσω και δεν θα προλάβει να παίξει. Επιστρέφουν στην αποστολή οι Ρότα, Άμραμπατ, Ζίνι και Κάλενς.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code