ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον αέρα το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ

 

Στον αέρα είναι η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει και πάλι πρόβλημα με το δημοτικό στάδιο Σερρών. Καθώς όπως είναι γνωστό η άδεια του γηπέδου έχει ισχύ 1 μήνα. Διότι υπάρχει πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο και στο νότιο πέταλο όπως είχε γνωστό πριν λίγο καιρό.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες που απαιτούνται για την αποξήλωση του στεγάστρου και να εξασφαλίσουν έγκαιρα εκ νέου άδεια καταλληλότητας του γηπέδου.

Αν και εφόσον δεν εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια, δεδομένου πως τα πράγματα είναι οριακά, τότε δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αλλαγής στη σειρά των αγώνων και να μεταφερθεί το ματς του α΄γύρου στην Τούμπα. Όπως είχε συμβεί αντίστοιχα και στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη.

Εφόσον οι δύο ομάδες αγωνιστούν τελικά στην Τούμπα (17.30), τίθεται κι άλλο ζήτημα καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το Άρης-Παναθηναϊκός στις 20.30 στο Χαριλάου. Συνεπώς θα πρέπει προσεχώς να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ληφθούν αποφάσεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code