ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Αναζητώντας τη νίκη... για να αποδράσει από το Πριγκιπάτο

Η πρόκληση είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρησή του με τη Μονακό (20:00) στο Πριγκιπάτο, καθώς επιδιώκει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στη Euroleague. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 6-4 στο παρόν στάδιο του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει τρεις σερί αγώνες στη διοργάνωση και επιδιώκουν να διατηρήσουν αυτό το θετικό σερί.

Ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι ο παίκτης Πετρούσεφ θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, ενώ επισήμανε ότι στο μπάσκετ όλα δεν είναι αυτόματα δεδομένα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επισήμανε το έξτρα κίνητρο που υπάρχει για να αντιμετωπιστεί ο παίκτης Μάικ Τζέιμς.

Ο προπονητής της Μονακό, Ομπράντοβιτς, είπε ότι η περσινή αναμέτρηση στον ημιτελικό της Euroleague ανήκει στο παρελθόν, ενώ ο παίκτης Οκόμπο θύμισε τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και προέβλεψε ένα δυνατό παιχνίδι στο Μονακό.

Στα στατιστικά, ο Ολυμπιακός σκοράρει μέσο όρο 78.9 πόντους ανά αγώνα, ενώ οι Μονεγάσκοι σημειώνουν 78.3. Οι Πειραιώτες δίνουν μέσο όρο 19.9 ασίστ σε σχέση με τις 16.1 της Μονακό. Τέλος, η ομάδα του Μπαρτζώκα κάνει μέσο όρο 11.7 λαθη ανά αγώνα, ενώ η Μονακό βρίσκεται στα 10.4 στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code