ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καμπανιακός: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Σαπάνης


Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από εδώ και στο εξής, Καμπανιακός και Ηλίας Σαπάνης καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου. 

Ο Σαπάνης ανέβασε τον Καμπανιακό από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ύστερα από δυόμιση χρόνια στην τεχνική ηγεσία αποχωρεί από την ομάδα.


Η ανάρτηση του Ηλία Σαπάνη:

"Μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας μου στο σύλλογο του Καμπανιακού έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το αίσθημα ευθύνης που έχω απέναντι σε αυτό τον σύλλογο με ώθησαν σε αυτή την απόφαση.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη μου μέρα στον σύλλογο μέχρι σήμερα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Καμπανιακού για την αφοσίωση και υποστήριξη του στην ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Καμπανιακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα ενός ανθρώπου. Ενός ταλαντούχου ανθρώπου του προέδρου Θωμά Μουρμούρα. Καλή συνέχεια".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code