ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παίκτης του μήνα για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον


Το κοινό της ομάδας του ΠΑΟΚ μετά από ψηφοφορία έβγαλε παίκτη του μήνα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της ομάδας Τάισον για τον μήνα Οκτώβριο, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος αρχηγός του ΠΑΟΚ ήρθε δεύτερος, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά. Έχει αποδείξει σε όλους πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση του κοινού.


Ο Τάισον τον Οκτώβριο ήταν απολαυστικός. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, αυταπάρνηση, απίθανες εμπνεύσεις και κομβικές ενέργειες. Highlight του τον περασμένο μήνα η απίθανη ενέργεια του με την οποία διέλυσε την άμυνα του Παναθηναϊκού και σέρβιρε στον Zile για το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.


Στην ψηφοφορία για τον MVP του Οκτωβρίου ο Τάισον συγκέντρωσε το 42,92% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.


Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εξαιρετικός για έναν ακόμα μήνα, αλλά αυτή τη φορά έμεινε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 27,2%.Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας , που βρίσκεται κι αυτός σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και αποτελεί κομβικό στέλεχος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code