ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1: Ανατροπή και τριάρα για τους ερυθρόλευκους


Ευκολο απόγευμα και τελευταία νίκη του Ολυμπιακού για το 2023 μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Γερμανία.

Α' Ημίχρονο 

Τελείως αμφίρροπο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, προειδοποίησε στο 9ο λεπτό με σουτ εκτός εστίας, και λίγα επτά μετά (13') ο Χατζηθεοδωρίδης θα ξαφνιάσει τους Πειραιώτες. Το γκολ ήρθε από το λάθος του Μπιέλ, ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού επιτέθηκαν σωστά. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα από τον Ολυμπιακό στο 17'. Μια αμφιλεγόμενη φάση μετά την "μάχη" του Λιάβα με τον Κίνι, όπου ο Ισπανός έδωσε στον Ρόντινεϊ και με την σειρά του στον Εσέ που έκανε το 1-1 με σουτ που κόντραρε στον Οικονόμου. Το γκολ έδωσε και την ψυχολογία στους ερυθρόλευκους βρίσκοντας πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο το δεύτερο γκολ με το εξαιρετικό γκολ του Κώστα Φορτούνη από δεξιά. 


Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε την ίδια ένταση όπως στο πρώτο. Ο Παναιτωλικός είχε ξανά την πρώτη τελική με το σουτ του Πέρεθ. Οι Πειραιώτες άρχιζαν και έβγαζαν δημιουργίες έχοντας την ωραία φάση του Μπιέλ, μετά την συνεργασία του Φορτούνη με τον Καμαρά. Το 3-1 πραγματοποίησε ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά και ασίστ του Μασούρα. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code