ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το άστρο του Κωνσταντέλια να την οδηγεί, Ελλάδα - Ν. Ζηλανδία 2-0


Η Εθνική μας ομάδα έχοντας στο μυαλό της το επερχόμενο τελευταίο ματς για τους ομίλους των προκριματικών του Euro, απέναντι στην Γαλλία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε, αφού πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα γαλανόλευκα στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με το εθνόσημο στο στήθος, σε μια γενικότερα πολύ καλή εμφάνιση για τον ίδιο όσο αγωνίστηκε.

Α' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο με επιθετική διάθεση από την Εθνική μας ομάδα αλλά και με αρκετά... λάθη στο αμυντικό μας τρίτο, λόγω ελλειπής συγκέντρωσης. Ωστόσο, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη μεγάλη της φάση στο 6' με τον Τάσο Μπακασέτα να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από πάσα που δέχθηκε από φάουλ αλλά το σουτ του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντέλιας στο 10ο λεπτό έκανε μια σέντρα - σουτ που πήρε περίεργα φάλτσα, μπέρδεψε τον Γουίντ και κατέληξε η μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 1-0. Η Νέα Ζηλανδία προσπάθησε να απειλήσει και το κατάφερε σε ορισμένες φάσεις, χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα την Ελλάδα, η οποία συνέχιζε καθ' όλη την διάρκεια του 45λεπτου να προχωράει σε αβίαστα αμυντικά λάθη. Εν τέλει το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στο 29', με τον Γιακουμάκη να κάνει προβολή από κοντά και να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή που προκλήθηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα και κεφαλιά που έπιασε ο Κουρμπέλης αρχικά και τον Γουίντ να αποκρούει. Πολύ θετική η εικόνα του Γιάννη Κωνσταντέλια σε όλο το πρώτο ημίχρονο που έκανε ο,τι ήθελε από αριστερά και έδωσε μια διαφορετική αύρα στην επιθετική μας γραμμή.

Β' Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό, με την Εθνική μας να δίνει χώρους στην αντίστοιχη της Νέας Ζηλανδίας και αυτήν να μην το εκμεταλλεύεται. Οι πολλές αλλαγές φαίνεται να επηρέασαν αρκετά και τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code