ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βασίλης Σπανούλης: Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά είναι δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες που επιζητούν να πάνε στην Euroleague

Ο Προπονητής του Περιστερίου και της Εθνικής Ελλάδος, όπου ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα Βασίλης Σπανούλης μίλησε στα ΜΜΕ για λογαριασμό του Media day αναφέροντας ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες μετά από μια πετυχημένη χρονιά, την φιλοσοφία του παιχνιδιού που έχουν εμπεδώσει οι παίκτες, τον στόχο της Ευρώπης και επίσης μίλησε για τον Χουγκάζ και τον Νίκο τον Ξανθόπουλο.

Αναλυτικά τι δήλωσε

 "Καταρχάς θέλουμε υγεία. Είναι μία καινούργια ομάδα. Κανένας προπονητής δεν θέλει να αλλάζει 10 παίκτες κάθε χρονιά, το ζητούμενο είναι να έχεις έναν κορμό και να χτίζεις πάνω σε αυτόν για υπάρχει μία συνέχεια. Αυτό είναι λίγο δύσκολο όταν η ομάδα πάει καλά. Μετά από μία τόσο πετυχημένη χρονιά είναι δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες, που σίγουρα επιζητούν να πάνε στην EuroLeague ή κάπου που θα έχουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Αυτό μας γεμίζει χαρά και περηφάνια, γιατί σημαίνει ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά για να έχουν αυτή τη ζήτηση. Κι αυτό μας τιμάει. Και τα παιδιά που έχουν δουλέψει για φτάσουν εκεί και εμάς ως οργανισμό.

Από εκεί και πέρα χτίσαμε μία νέα ομάδα, με λίγο διαφορετικά στοιχεία από τα περσινά. Τα παιδιά έχουν εμπεδώσει αρεκτά γρήγορα τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την προσπάθεια και την ανταποδοτικότητα στην πληροφορία που τους δίνουμε. Θέλουμε να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ με πολύ καλή άμυνα και αρεκτούς αιφνιδιασμούς. Θέλουμε δουλειά στο πέντε-πέντε, που είναι λογικό μέχρι να βρούμε τις συνεργασίες μας. Κάθε μέρα μαθαίνουμε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο.

Θέλουμε όπως και πέρσι να γεμίσουμε το γήπεδο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πόλη του Περιστερίου, όχι μόνο για την ομάδα. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, μας δίνει τεράστια ώθηση. Πέρσι μπορεί να μην ξεκινήσαμε με πάρα πολύ κόσμο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο.

Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Πέρσι ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο και δεν καταφέραμε να προκριθούμε από τη διαδικασία των playoffs στους 16. Σίγουρα η Μάλαγα είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, όχι μόνο του ομίλου μας φέτος. Εμείς έχουμε φτιάξει μία ομάδα έτοιμη να παλέψει εναντίον όλων των ομάδων. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ για να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code