ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Θα πρέπει το νέο μας γήπεδο να το σεβόμαστε"

Εν όψει τις δύσκολης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της Euroleague  μίλησε ο πρόεδρος των πρασίνων μέσω βίντεο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέροντας ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, θα πρέπει να  οι φίλαθλοι να σέβονται το νέο τους γήπεδο το "Παύλος Γιαννακόπουλος¨

Αναλυτικά τι ανάφερε 

"Σήμερα ξεκινάει η χρονιά. Καλή σεζόν να έχουμε. Θεωρώ ότι από την δική μου την πλευρά, η απαίτηση να φτιαχτεί ένας ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός καλύφθηκε και με το παραπάνω. Έχουμε φτιάξει μία - θέλω να πιστεύω - καλή ομάδα. Έχουν γίνει πάρα πολλές ενέργειες στο ΟΑΚΑ ώστε να μπορέσει το experience του κόσμου να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει μέσα σε κάποιους μήνες.

Εδώ όμως υπάρχουν και υποχρεώσεις. Θα πρέπει το νέο μας γήπεδο, το γήπεδο "Παύλος Γιαννακόπουλος" να το σεβόμαστε, είναι το σπίτι μας. Θα υπάρξει - όπως έχω πει - μηδενική ανοχή σε οποιονδήποτε δημιουργήσει επεισόδια, ανάψει καπνογόνο ή ανάψει λέιζερ.

Και αυτό δεν αφορά μόνο τους οργανωμένους, γιατί έχουμε δει στο παρελθόν να τρώμε ποινές, να τρώμε πρόστιμα από όλες τις θύρες. Ακόμα και από τους ανθρώπους που πληρώνουν 5 και 10 χιλιάρικα για να βρίσκονται στην πρώτη σειρά, δίπλα στο παρκέ. Ακόμα και εσείς οφείλετε - και όχι ακόμα κι εσείς - και εσείς οφείλεται να σεβαστείτε την επένδυση που έχει γίνει, τους 19.000, 18.5000 κόσμου που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι στο γήπεδο κάθε αγωνιστική, τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους. Ήρθε η ώρα, όλοι μαζί, να κάνουμε αυτό που πρέπει για να ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code