ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

H AEK βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες στην Θεσσαλία

 

H AEK  μέσω ανάρτηση της  δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους στην Θεσσαλία, η οποίοι εξαιτίας τις καταστροφικής πλημμνύρας έχουν χάσει την περιουσία τους αλλά και ακόμα την ζωή τους.

Ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΙΑΣΙΣ στέκονται από κοινού στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η ομάδα μας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ επιχειρούν να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και ζητούν και τη δική σας βοήθεια, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Όπως σε κάθε συνθήκη κρίσης, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα , τα κλιμάκια βρίσκονται στον Παλαμά, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές υποστηρίζοντας τους πληγέντες αυτής της πρωτοφανούς καταστροφής.

Παράλληλα με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, και επειδή οι ανάγκες σε υλικά αγαθά είναι τεράστιες, γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας απευθείας στην περιοχή."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code