ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Βόλος 1-1: Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Περιστερίου


Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες, στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μοιρασμένο το παιχνίδι ανά ημίχρονο με κορυφαίους τους Ντέλετιτς και Ρομπάιλ. Ντεμπούτο με την φανέλα του Ατρομήτου ο Γιώργος Τζαβέλας.Α' Ημίχρονο 

Αρκετά καλύτερος ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου, η ομάδα του Κρίς Κόουλμαν. Η επιθετική νοοτροπία που υιοθέτησε από τα πρώτα παιχνίδια, έφερε τον Ατρόμητο στα καρέ του Βόλου. Πρώτη καλή στιγμή, η εκτέλεση φάουλ από τα πόδια του Έντερ, με τον Σιαμπάνι να διώχνει. Μοναδική φάση στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Μπράτσου, το άστοχο σουτ Τουιγιέ στο 25ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά το 30' και να "σπάσουν" την κατοχή της ομάδας του Περιστερίου χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Το γκολ ήρθε δικαίως για τον Ατρόμητο στο 36', από την προβολή του Αντζιέλσκι, προλαβαίνοντας την έξοδο του Τσιντώτα. Την ασίστ έδωσε ο Ρομπάιγ με σέντρα από τα αριστερά.

Β' Ημίχρονο 

Στην επανάληψη οι ρολόι αντιστράφηκαν. Στα 21 δευτερόλεπτα ο Βόλος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με το αυτογκόλ του Ασεμέδο, έπειτα από σέντρα του δραστήριου Ντέλετιτς. Λίγα λεπτά αργότερα, οι "Βολιώτες" άγγιξαν την ανατροπή και το 1-2, με τον Τοσκάνη να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση μπροστά από το τέρμα, όμως δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι άρχισε να "χάνει" από θέμα τακτικής και να προσπαθούν παίκτες και από τις δύο ομάδες να απειλήσουν με ατομικές ενέργειες. Γκολ βρήκε ο Βόλος, με τον Ντέλετιτς να πλασάρει σωστά αλλά το γκολ να ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ. Εν τέλει οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, παραμένοντας και οι δύο ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code