ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν

 


Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε σήμερα η νέα εποχή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν. 

Η νέα σεζόν ξεκινησε με την πρώτη προπόνηση να λαμβάνει χώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ωστόσο το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί εκτός Ελλάδος, καθώς η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο (01/09) για την Σλοβενία. 

Όπως είναι λογικό, ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Ασίας. Ειδικότερα, από την βασική προετοιμασία της ομάδας θα απουσιάσουν οι Ιωάννης Παπαπέτρο, Δημήτρης Μωραΐτης, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ καθώς επίσης και ο Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. 

Φυσικά, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και τράβηξαν πάνω τους την προσοχή ήταν αφενός ο Κώστας Σλούκας, που άφησε τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στους Πράσινους και αφετέρου ο Ντίνος Μήτογλου, που επιστρέφει από την τιμωρία του, αλλά προς το παρών δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του χέρι, το οποίο φυσικά δεν του επέτρεψε και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική μας ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code