ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ Χάντμπολ: Δικός της ο Ίγκορ Ζάμπιτς


Η 'Ένωση" προχώρησε στην απόκτηση του διεθνή Σλοβένου πίβοτ, Ίγκορ Ζάμπιτς για έναν χρόνο και εντάσσεται στο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου.


H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίγκορ Ζάμπιτς! Ο 30χρονος (15/08/1992) πίβοτ, ύψους 2,01 μ., υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Σλοβένος διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την RK Celje Pivovarna Lasko το 2011, με την οποία το 2012 και το 2013 κατέκτησε το Κύπελλο Σλοβενίας. Το 2014 κατέκτησε το νταμπλ, ενώ τη σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην RK Branik Maribor. Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην πολωνική Slask Wroclaw. Στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην ουγγρική Oroshazi FKSE-Linamar και την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Sporting CP Lisbon, με την οποία κατέκτησε το Challenge Cup, αλλά και το πρωτάθλημα.

Από το 2017 έως το 2020 αγωνιζόταν στην Wisla Plock, με την οποία έπαιξε για πρώτη φορά στο Champions League, ενώ κατέκτησε και ένα Κύπελλο Πολωνίας. Το 2020 πήγε στην Γαλλία για λογαριασμό της Limoges Handball, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Kadetten Handball.

Ο Ζάμπιτς έχει αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2018 και του 2020 με την Εθνική Σλοβενίας. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πετύχει 74 γκολ στο Champions League και έχει σημαντικές ευρωπαϊκές εμπειρίες!

Ίγκορ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code