ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραιτήθηκε από το Λαύριο ο Λιμνιάτης

 Την παραίτηση του υπέβαλε ο προπονητής του Λαυρίου ο Γιώργος Λιμνιάτης λόγω διαφωνίας με την διοίκηση για την  αγωνιστική φιλοσοφία λίγο καιρό αφότου είχε ανανεώσει με την ομάδα. 

Εφόσον  δεν ήθελε να συνεχίσει και την νέα χρονιά η ομάδα έκανε δεκτή την παραίτηση του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Εντάχθηκε στον σύλλογο το 2023 και κατάφερε να τον κατατάξει στην 9η θέση, να θυμίσουμε ότι μια θέση παραπάνω είναι τα play off. 

Το Λαύριο  ήταν η δεύτερη ομάδα που προπόνησε, διότι από το 2010-19 ήταν προπονητής στην Εθνικής Ελλάδος νέων, στην συνέχεια ήταν ως βοηθός σε ομάδες, όπως Νέα Κηφισιά(2014-16), Κύμη(2016), ΠΑΟΚ(2017), ΑΕΚ Αθηνών(2019-21) και αυτή τη στιγμή είναι βοηθός στην Εθνική Γεωργίας.

Ανακοίνωση 

"Ο προπονητής Γιώργος Λιμνιάτης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λαυρίου λόγω διαφωνίας ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης υπήρξε σημαντικός πυλώνας της προσπάθειας που έκανε η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 για να κερδίσει την παραμονή της στην Basket League.

Η μπασκετική οικογένεια του Λαυρίου του εύχεται ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code