ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Της ταιριάζει απόλυτα, κατέκτησε ΚΑΙ ΠΑΛΙ το Europa η Σεβίλλη


Χρειάστηκε ολόκληρο 90λεπτο, μια παράταση και πέναλτι για να κάνει το πιο σύνηθες... να σηκώσει την κούπα του Europa League η Σεβίλλη, νικώντας την Ρόμα με 4-1 από την άσπρη βούλα.

Α' Ημίχρονο

Η Ρόμα ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στα πρώτα 20', με την Σεβίλλη σε ρόλο αμυνόμενου αλλά οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να φθάσουν εύκολα σε τελική προσπάθεια, λόγω της καλά δομημένης αμυντικής γραμμής των Ισπανών. Η Σεβίλλη πήρε μέτρα από εκεί και μετά, χωρίς ούτε αυτή να εντυπωσιάσει. Τελικώς , το 0-1 έγινε από την ομάδα του Μουρίνιο, όπου στο 35' ο Ντιμπάλα κινούμενος στην πλάτη της άμυνας, δέχθηκε την μπάλα χαμηλά, πάτησε περιοχή και σε τετ - α - τετ με τον Μπόνο τον κέρδισε στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας. Η Σεβίλλη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 45+6' με τον Ράκιτιτς να πιάνει δυνατό συρτό σουτ από τα 20 περίπου μέτρα και η μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Β' Ημίχρονο

Η Σεβίλλη πήρε πολλά μέτρα από την αρχή του δεύτερου 45λεπτου, αφού η Ρόμα αποφάσισε να κάτσει πίσω και καπως έτσι την "πάτησε" . Φοβερή μπαλιά το Ζεσούς Νάβας από τα αριστερά στο 54' με την άμυνα της Ρόμας να βρίσκεται σε αναστάτωση και τον Μαντσίνι να βρίσκει την μπάλα καταλάθος και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για την ισοφάριση. Έφθασε πολύ κοντά μάλιστα η Σεβίλλη να κερδίσει και πέναλτι στο 74', όπου αρχικά υποδείχθηκε το σημείο του , όταν μετά από μαρκάρισμα εντός περιοχής ο Ο' Κάμπος βρέθηκε στο έδαφος. Το VAR επενέβη και ο διαιτητής βλέποντας την φάση ξανά, είπε "όχι".

Παράταση

Πολύ η κούραση, έντονες οι μονομαχίες και οι υπερπροσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές στον έξτρα χρόνο . Στο 130' Σμόλινγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αυτή ήταν η μεγαλύτερη φάση της παράτασης για τις δύο ομάδες, όπου οδηγήθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου με δύο χαμένα της Ρόμα, έδωσαν τον τίτλο στην Σεβίλλη.

Από πλευράς Ρόμα, τα πέναλτι έχασαν κατά σειρά Μαντσίνι και Ιμπάνεθ, ενώ το νικητήριο πέναλτι έβαλε ο Μοντιέλ για τους Σεβιγιάνους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code