ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Χωρίς κόσμο αν πάει η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι


Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ο Ολυμπιακός, μετά τα επεισόδια έξω από το ΣΕΦ.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού της Basket League, ανακοινώθηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, για τα γεγονότα επί της αφίξεως της αποστολής του Παναθηναϊκού, έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ποινή για την ομάδα του Πειραιά, είναι μια αγωνιστική χωρίς κόσμο, εάν το οι τελικοί πάνε σε πέμπτο παιχνίδι, ειδάλλως θα την εκτίσουν από την νέα σεζόν, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΚΕ:

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code