ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς


 Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση 22χρονου δεξιού Ίντερ Πάτρικ Μαρτίνοβιτς. Ένας παίκτης με διεθνές παρουσία μάλιστα την περσινή χρονιά σημείωσε 25 γκολ στο EHF Champions League 

Η ανακοίνωση 

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάτρικ Μαρτίνοβιτς! Ο 22χρονος (29/08/2000) δεξιός ίντερ, ύψους 1,88 μ., είναι ένας ακόμα παίκτης υψηλού επιπέδου, που προέρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Handball, το EHF Champions League. Ο Μαρτίνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 έτη και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.


Ο Κροάτης άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην HC Zamet, ενώ τη σεζόν 2021/2022 έπαιξε στην RD LL Grosist Slovan. Τη χρονιά που τελείωσε, αγωνίστηκε με τα χρώματα της, επίσης, σλοβένικης RK Celje Pivovarna Laško, μιας ιστορικής ομάδας, που αγωνίζεται ανελλιπώς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Με την εν λόγω ομάδα, συμμετείχε με επιτυχία στο EHF Champions League, σκοράροντας μάλιστα 25 γκολ, ενώ πρόσφατα συμμετείχε μαζί με τον Μαντάλινιτς στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών Κροατίας ενόψει Euro 2024!"

Οι δηλώσεις του

Πάτρικ, αρχικά πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που ενδιαφέρθηκε για εμένα και εν συνεχεία προχώρησε τη μεταγραφή μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ».

-Στην ΑΕΚ υπάρχει το… κροατικό στοιχείο. Είναι κάτι που θα βοηθήσει στην προσαρμογή σου πιστεύεις;

«Το να υπάρχει κάποιος Κροάτης στην ομάδα, αναμφίβολα θα είναι κάτι σημαντικό για εμένα και θα με βοηθήσει στο να με βάλει στους ρυθμούς και τις τακτικές της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχω γενικότερα καλή επικοινωνία στον αγωνιστικό χώρο και θα τα πηγαίνω πολύ καλά με τους νέους μου συμπαίκτες».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Οι στόχοι μου είναι αυτοί του συλλόγου, δηλαδή να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Και να δείξουμε πολύ καλή εικόνα στην Ευρώπη».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα πρώτο μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ;

«Ναι! Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί μας, να μας στηρίξουν σε όλα τα παιχνίδια φέτος και να… φωνάζουν για εμάς! Κι εμείς θα τους το ανταποδώσουμε με νίκες στο τερέν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code