ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός- Ατρόμητος: Με στόχο την παραμονή μπαίνουν στην μάχη οι γηπεδούχοι

Λεβαδειακός και Ατρόμητος θα κοντραριστούν σήμερα στις πέντε στο "Στάδιο Λάμπρος Κατσώνης" για την δεύτερη αγωνιστική των play out. 

Οι μεν χρειάζονται την νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι δε για να πραγματοποιήσουν το στόχο τους που είναι η πρωτιά. 

Αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες, 9 ισοπαλίες και 15 ήττες. Σε περίπτωση που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη  κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και χάσει η Λαμία εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο θα μπορέσει να την προσπεράσει και να βρεθεί στην 6η θέση. Να θυμίσουμε ότι Λεβαδειακός και Ιωνικός που είναι τελευταίος έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών. 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 8νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες. Αν η ομάδα του Περιστερίου επικρατήσει δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα για να παραμείνει στην 1η θέση, όμως σε ενδεχόμενο ήττας του και νίκη του Παναιτωλικού θα συμπορεύονται  μαζί στην βαθμολογία με 32 βαθμούς.

Φόρμα των δύο ομάδων       

Λεβαδειακός

Στα τέσσερα παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετρούσε μία νίκη(ΟΦΗ 2-0), μια ισοπαλία(Παναιτωλικός 0-0) και δύο ήττες(Ατρόμητος 1-0, Ολυμπιακός 6-0), ενώ στην πρώτη αγωνιστική των play out ήρθε 1-1 με τον ΟΦΗ στο "Στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". 

Ατρόμητος 

Στα τελευταία του ματς πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας μετρούσε μια ισοπαλία(Αστέρας Τρίπολης 1-1) και τρείς ήττες(Άρης 2-1, ΑΕΚ 0-1, Παναθηναϊκός 0-2). Στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος επικράτησε 2-0 έναντι του Ιωνικού στο "Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου"

Προϊστορία των δύο ομάδων 

Σύμφωνα με το αρχείο της Super League ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος πήρε την νίκη ως γηπεδούχος και έσπασε ένα σερί οκτώ διαδοχικών αγώνων που ήθελαν τον Ατρόμητο να μην κάνει ήττα εντός και εκτός έδρας με την ομάδα της Βοιωτίας.

Με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες ο Ατρόμητος είχε χτίσει ένα σερί οκτώ αγώνων που είχε ξεκινήσει μετά τη νίκη του Λεβαδειακού με 2-1 στις 26 Απριλίου 2015 στην έδρα του, ενώ και η αναμέτρηση στις 30 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με 2-1.

Οι δύο ομάδες είχαν χτίσει νωρίτερα από αυτά και ένα σερί με πέντε διαδοχικές ισοπαλίες ανεξάρτητα έδρας από τον Φεβρουάριο του 2010 εώς και τον Φεβρουάριο του 2012. Μάλιστα την σεζόν 2012-13 δεν είχε σημειωθεί γκολ σε καμία από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Το 0-0 της Λιβαδειάς, μάλιστα είναι το μοναδικό στην Α' Εθνική/Super League που δεν έχει σημειωθεί τέρμα σε σύνολο 11 αναμετρήσεων  

Συνολικά έχουν αγωνιστεί 12 φορές με τον Λεβαδειακό να επικρατεί τις 5, άλλες τόσες έχουν έρθει ισοπαλίες και δύο νίκες έχει ο Ατρόμητος. Τα γκολ είναι 13-11 υπέρ των γηπεδούχων.

Πιθανές ενδεκάδες 

Λεβαδειακός(Γιάννης Πετράκης) Γκρόφ, Λιάγκας, Βινίσιους, Πάζ, Τσάπρας, Μεχία, Χάμοντ, Νίκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτας, Σαχπεκίδης 

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού 

Τερματοφύλακες: Γκρόφ, Στογιάνοβιτς 

Αμυντικοί: Ντεντάκης, Βήχος, Βινίσιους, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Πάζ 

Μέσοι: Χάμοντ, Νίκας, Μεχία, Συμελίδης, Νταμπό, Μπελμόντε 

Επιθετικοί: Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας, Γερεμέγιεφ, Βρακάς, Δούμτσιος, Σακό

Ατρόμητος(Κρίς Κόλμαν) Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζησαϊάς, Ντε Μπόκ, Κουέν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ 

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου

Τερματοφύλακες: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, 

Αμυντικοί: Κεσχρίντα, Ντε Μπόκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομάτης, Χατζησαϊάς, Τζοβάρας 

Μέσοι: Φρίδτζονσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης

Επιθετικοί: Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος   


Διαιτήτευση αγώνα 

Διαιτητής διορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, βοηθοί του θα είναι Τρύφων Πετρόπουλος και Χασάν Κούλα, τέταρτος ο Αθανάσιος Τζήλος και στο VAR θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαγκαράκης μαζί με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Ο Βασίλης φωτιάς από το έτος 2023 έχει σφυρίξει τέσσερα ματς. Εκείνο που έληξε με περισσότερα γκολ ήταν το Παναθηναϊκός- Βόλος 2-0, ενώ εκείνο που έδωσε τις περισσότερες κάρτες ήταν στο Ιωνικός- Αστέρας Τρίπολης 1-0, καθώς μοίρασε 6 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη. 

 Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι  ο Βασίλης Φωτιάς από το 2021 προστέθηκε στην λίστα των Ελλήνων διεθνών διαιτητών από την FIBA.

Αγωνιστικά νέα 

Λεβαδειακός 

Δεν θα μπορέσει να υπολογίζει στους  Λούα Λούα, Σκβάρκα, Τορό, Μουτίνιο, Μπαχανάκ, Κωνσταντινίδη και Σαβιέρ 

Ατρόμητος 

Δεν θα υπολογίζει στους Στρούγγη, Σουάρεθ και Κιβρακίδη 



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code