ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται Μπερνάρ για καλοκαίρι

 

O Μπερνάρ είναι ένας παίκτης με σημαντικές ευρωπαϊκές παραστάσεις, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες, όπως Έβερτον, Σαχτάρ Ντόνετσκ ΄και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Παναθηναϊκό πραγματοποιώντας σε 22 συμμετοχές ένα γκολ. Επίσης να αναφέρουμε ότι είναι διεθνής με την Βραζιλία. Από το 2012 ως το 2014 συμμετείχε σε 14 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Σίγουρα η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του η Ατλέτικο Μινέιρο είναι πάντα μέσα στην καρδιά του και συχνά θα σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του.  Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Ρικάρντο Αλενκάρ ανέφερε ότι η Ατλέτικο Μινέιρο επιθυμεί να επιστρέψει ο Μπερνάρ στην ομάδα και ότι οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν στην λίστα τους για το καλοκαίρι. 

Ένα σενάριο που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στην πράξη, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση. Το μόνο σίγουρο, όμως είναι ότι οι πράσινοι δεν θα θέλουν να το δώσουν, καθώς μέχρι στιγμής είναι από τους αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας βοηθώντας αρκετά στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code