ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαλιχάμιτζιτς: Προβλήματα πειθαρχίας μαζί με την κρίση της ομάδας μας οδηγήσαν σε αυτή την αποφαση



Ο θόρυβος από την αιφνίδια απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έχει κοπάσει ακόμη στην Μπάγερν Μονάχου, το γερμανικό αλλά και διεθνές ποδόσφαιρο. Ο νεαρός Γερμανός τεχνικός απολύθηκε λίγο πριν συμπληρώσει δύο χρόνια στους Βαυαρούς, σε μια εξέλιξη που ακολούθησε των αρνητικών αποτελεσμάτων και της μετριότητας εικόνας των πρωταθλητών Γερμανίας εντός συνόρων στο 2023.


 Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τόνισε πως εκτός από τα αρνητικά αποτελέσματα και την ανάγκη αλλαγής σε αγωνιστικό επίπεδο, υπήρξαν και ζητήματα πειθαρχίας που οδήγησαν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην έξοδο. Ωστόσο, οι αγωνιστικοί παράγοντες δεν είναι και οι μόνοι, όπως φαίνεται, που οδήγησαν τις δύο πλευρές στο πρόωρο «διαζύγιο» και την Μπάγερν στο να υπογράψει τον Τόμας Τούχελ ως το καλοκαίρι του 2025. 

Σε συνέντευξή του στο «Sport1», ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τόνισε πως υπήρξαν και προβλήματα πειθαρχίας από μεριάς Νάγκελσμαν, τα οποία σε συνδυασμό με την κρίση που περνά στο χορτάρι η ομάδα με το νέο έτος, συνετέλεσαν στην αναζήτηση λύσης η οποία κρίθηκε πως ήταν η αλλαγή προπονητή.

«Η δεξαμενή των ελεύθερων προπονητών είναι μικρή. Υπήρχε ένας στην αγορά αυτή τη στιγμή και τολμήσαμε το βήμα.Του τηλεφώνησα ξανά χθες. Θα χρειαστεί να περάσει ένας ή δύο μήνες και μετά θα τον καλέσω για δείπνο. Αλλά όταν συναντηθούμε στο μέλλον, ξέρω ότι θα κοιταζόμαστε στα μάτια. Κι αυτό είναι σημαντικό για μένα»

«Στηρίξαμε τον Γιούλιαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ακόμα και μετά τις ήττες ανταλλάσσαμε πάντα ιδέες και σκεφτόμασταν τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα.Η χαλαρότητα ήταν το στυλ του Νάγκελσμαν. Φυσικά και υπήρξαν κάποια προβλήματα όπως και έλλειψη πειθαρχίας, αλλά παραμένει ένας πολύ καλός προπονητής. Είχαμε όμως τα προβλήματά μας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code