ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με πατημένο το γκάζι προκρίθηκε στους ημιτελικούς η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου


Η Ελλάδα και ο στίβος όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν χαρίσει περισσότερες χαρές παρά λύπες, μας έχουν κάνει να σηκωθούμε από τον καναπέ να πανηγυρίσουμε, να δοξάσουμε την χώρα μας και να τραγουδήσουμε μαζί τους τον εθνικό ύμνο, διότι οι αθλητές με τον κόπο που έχουν κάνει όλο το χρόνο κάνουν περήφανους τους προπονητές τους, τους ίδιους αλλά και εκατομμύρια  Έλληνες.  
Αυτή τη φορά δεν δοξάσαμε κάποιον τίτλο αλλά θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για μια αθλήτρια η οποία λέγεται Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ηλικία 19 χρόνων και τερμάτισε στην τρίτη θέση τις προκριματικής σειράς των 60 μέτρων και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Πραγματοποιώντας, επίσης ατομικό ρεκόρ με απόδοση 7,26. Οι αθλήτριες που την πέρασαν ήταν η Ράνι Ρόσιους(7,22) και η Έβα Σβόντομπα(7,11).

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:05. Ένας αγώνας που θα υπάρχει μεγάλη προσδοκία από το ελληνικό κοινό, διότι υπάρχουν προσδοκίες μόνο σε εκείνη για μια διάκριση σε τελικό, αφού η Ραφαέλα Σπανουδάκη τερμάτισε στην έκτη θέση και δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code