ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκαλτιέ : « Το να μην έχουμε μαζί μας τον Νεϊμάρ είναι μειονέκτημα »



Δηλώσεις έκανε ο Γκαλτιέ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού της Παρί με την Μπάγερν για την ρεβάνς των 16 του Champions League ! 

«Διάβασα διάφορα που γράφονται για αυτόν, όμως ο πρώτος άτυχος είναι ο Νέι. Έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει βγάλει 11 ασίστ μέχρι τώρα στη σεζόν, το να μην έχουμε μαζί μας είναι μειονέκτημα. Όταν διαβάζω πως για μας είναι καλύτερα έτσι... Όχι!

Είναι πολύ σοβαρά τραυματίας, ήταν πάντα επαγγελματίας από τότε που είμαι στην Παρί. Είχε μία δύσκολη περίοδο μετά από το Μουντιάλ, χωρίς αυτόν η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη, όμως το να τον έχουμε στην ομάδα είναι ένα έξτρα αβαντάζ για εμάς για να σημειώνουμε γκολ».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Είμαστε σε μία δύσκολη διοργάνωση, όπου ένας νικάει και ένας χάνει. Το Champions League είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος και η Παρί θα πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή και να είναι πιο επιθετική σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι.

Η Μπάγερν είναι μεγάλος σύλλογος για δεκαετίες. Μεγάλοι παίκτες έρχονται στο Μόναχο, μεγάλοι παίκτες έχουν αντικαταστήσει άλλους μεγάλους παίκτες. Ο σύλλογος είναι πάντα στην κορυφή, είτε μιλάμε για προπονητές είτε για την ομάδα. Είμαστε σε ένα υπέροχο στάδιο που θα είναι γεμάτο. Εμείς ελπίζουμε να παγώσουμε το κοινό με την εμφάνισή μας».

Για τον Ντοναρούμα: «Είναι μεγάλος πορτιέρε παρά την όχι και τόσο καλή παρουσία του στο ματς πρωταθλήματος με την Ναντ», ενώ ξεκαθάρισε πως τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα παίξουν οι Χακίμι, Μουκιελέ, Μαρκίνιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code