ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαγγέλης Μάντζαρης:" Πρώτα είναι το ματς με την ΑΕΚ και μετά όλα τα άλλα"


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ένας καλαθοσφαιριστής ο οποίος έχει χαράξει την πορεία του με τον Ολυμπιακό  σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεισφέροντας σε πολλές διακρίσεις της ομάδας . Στην συνέχεια πήγε σε ομάδες στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, όμως ποτέ δεν μπόρεσε να βρει τον παλιό του καλό πρόσωπο που είχε με τους Πειραιώτες. 
Φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Ιωνικού Νίκαιας και προσπαθεί να συμβάλει στο παιχνίδι της ομάδας θετικό πρόσημο για την σωτηρία στην κατηγορία. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Νίκαιας ήρθε η πρόταση από την Βενεζουαλική Παντέρας Ντε Μιράντε. Σίγουρα, πολλοί πίστευαν ότι θα αποχωρήσει άμεσα, όμως ο ίδιος σε μια ανακοίνωση του δήλωσε ότι θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Πλάτωνα, όπως και με τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Με άλλα λόγια η μετακίνηση του δεν θα γίνει γρήγορα αλλά από ότι φαίνεται θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα, αφού αρχίζει στον ατλαντικό το πρωτάθλημα στις 18.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

"Ίσως η ανακοίνωση της Παντέρας να μπέρδεψε τα πράγματα και τα δημοσιεύματα να μην ήταν ξεκάθαρα. Είμαι προσηλωμένος στον Ιωνικό και στους στόχους του. Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν το μέλλον της.

Έχουμε μπροστά μας καθοριστικούς αγώνες και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Πρώτα είναι το ματς με την ΑΕΚ και μετά όλα τα άλλα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ιωνικό και στην προσπάθεια που κάνει στην Basket League."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code