ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Ποτσέκο : « Δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για οικογενειακούς λόγους»Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας , ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα για τον Παναθηναϊκό  , πριν αναλάβει ο Χρήστος Σερέλης. 

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο , σε δηλώσεις στου , ουσιαστικά εοιβεβαίωσε τις επαφές με τους ''Πράσινους'' , αλλά και τον λόγο που δεν έκλεισε η συμφωνία !

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο με είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτό τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος με κάλεσε και είχαμε 30 εκπληκτικά λεπτά επικοινωνίας στο τηλέφωνο, αλλά ήταν κάτι στη… μέση. Ο καθένας θα μπορούσε να με καταλάβει… Είμαι πατέρας. Δέκα ημέρες πριν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Και φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά σε όποια ομάδα ήταν στο παρελθόν».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό, με βοηθάει και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μία ομάδα με μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι το εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρει στη ζωή… Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε 30 φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό μου, το οποίο όμως δεν έλαβα. Αν λάβεις εσύ το μήνυμα, στείλε το και σε εμένα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code