ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ για τραυματισμούς και Ράσφορντ πριν το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ


Οι κόκκινοι ευελπιστούν να αυξήσουν τις πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να μειώσουν αυτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από το επερχόμενο ντέρμπι στο Άνφιλντ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση με 39 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές και απέχουν 6 βαθμούς από την 4η θέση, στην οποία βρίσκεται η Τότεναμ με 45 βαθμούς.

Την Κυριακή 5/3 φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς και ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν περιμένει να ενισχυθεί η ομάδα του με πιθανές επιστροφές από τραυματισμούς.

Η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη και είναι πιθανό ο Γερμανός τεχνικός να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε απέναντι στη Γουλβς στο τελευταίο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με 2-0.

Ο Κλοπ σημείωσε επίσης, πως είναι εντυπωσιασμένος με το σύνολο του Τεν Χαγκ το τελευταίο διάστημα και την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα της Γιουνάιτεντ έχει μετατραπεί σε μηχανή αποτελεσμάτων, καθώς και να μην πάει κάτι καλά στο παιχνίδι της παίρνει τελικά το αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως είναι αδύνατο να σε χαροποιεί κάτι σχετικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν είσαι προπονητής της Λίβερπουλ, ωστόσο είναι χαρούμενος με την επιστροφή του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος είχε μία δύσκολη σεζόν πέρυσι και δεν απέδωσε όπως μπορούσε. Αυτό θα αλλάξει όπως είπε, καθώς ο Ράσφορντ παίζει απίστευτα, διαθέτει ταχύτητα, τεχνική και ηρεμία στα τελειώματα των φάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code