ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Στις 8/3 η εκλογή του νέου προέδρου της Super League 2


Η Superleague 2 με επίσημη ανακοίνωση της έκανε λόγο ότι μετά τη παραίτηση του προέδρου της Λεωνίδα Λεουτσάκου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/3 στις 11:00 το πρωί η εκλογή νέου προέδρου κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.


H ανακοίνωση της Superleague 2: 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1.Εκλογή Προέδρου

2. Διάφορα Θέματα

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορούν να κατατεθούν έως τη Δευτέρα 6.3.2023 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. εκλέγονται κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα άτομα, τα οποία είναι κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. ή διαθέτουν δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και ειδικότερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνυποβάλλοντας μαζί:
α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
β) Αντίγραφο τίτλων σπουδών ή έγγραφα που αποδεικνύουν την διοικητική τους εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.
γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει εκάστοτε και στα κωλύματα που προβλέπονται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
δ) Πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου με ημερομηνία έκδοσης ενός μηνός πριν την κατάθεσή του.

Υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορεί να θέσει ένας από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α2 κατηγορίας ή και τρίτο πρόσωπο που δεν είναι μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ή μέτοχος ΠΑΕ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code