ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρέμβαση του Παναθηναϊκού για τη διεξαγωγή του Ατρόμητος-ΑΕΚ



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατάθεσε πριν λίγο πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ομάδας του Περιστερίου και θα παραστεί ως διάδικη στην υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ! Οι Πράσινοι, έχοντας έννομο συμφέρον, καθώς διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, θα εκπροσωπηθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League και θα ζητήσει να διεξαχθεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας έννομο συμφέρον, ζητάει να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του παιχνιδιού σε νέα ημερομηνία.


Όπως έγινε γνωστό, η πράσινη ΠΑΕ ζητάει να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση της, να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόσθετη παρέμβαση, θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης.

«Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον», ανέφερε χθες ο δικηγόρος του Ατρομήτου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπόθεση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code