ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βέρνερ κατά Τούχελ για Λουκάκου


Ο Τίμο Βέρνερ άσκησε έντονη κριτική σε δηλώσεις του απέναντι στον πρώην τεχνικό της Τσέλσι και υποστήριξε πως η μετακίνηση του Ρομέλου Λουκάκου ήταν η αιτία που ο αγγλικός σύλλογος απέτυχε.
Ο 26χρονος Γερμανός φορ της Τσέλσι έκανε μία αποτίμηση των τελευταίων δύο ετών που βρισκόταν στους «μπλε». Ο Βέρνερ εντάχθηκε στην ομάδα του Λονδίνου πριν το ξεκίνημα της σεζόν 2020/21. Μετά την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ τον Ιανουάριο του 2021, στον πάγκο της Τσέλσι βρέθηκε ο Τόμας Τούχελ. Ο Βέρνερ ισχυρίστηκε πως ο Τούχελ ξέχασε τη συνεισφορά του στο σύλλογο και πως σε κάποιους προπονητές απλά αρέσουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να αποχωρήσει και τελικά να επιστρέφει στη Λειψία, στην οποία όπως λέει απολαμβάνει να αγωνίζεται.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο, ο Βέρνερ υποστήριξε πως ο Τουχελ δαπάνησε πολλά για τη μεταγραφή του Λουκάκου και αυτό τον ώθησε στην απόφαση να θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία. Τόνισε πως ήταν μεγάλο πρόβλημα να είναι δεύτερη επιλογή, κάτι που τον οδήγησε σε σκαμπανεβάσματα της απόδοσής του έπειτα από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα των Λονδρέζων και την κατάκτηση του Champions League. Ωστόσο το κατανοεί, καθώς ο Λουκάκου είναι ένα μεγάλο όνομα που κόστισε 120 εκατομμύρια ευρώ στο σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code