ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωσε ο Ιωνικός Αλέν και Μπουενά


Ο Ιωνικός ενισχύθηκε στην θέση του τερματοφύλακα, αποκτώντας τον 31χρονο Γάλλο Μπόμπι Αλέν ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τον Ρασίντ Μπουενά στην θέση του στόπερ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Μπόμπι Άλεν

 "Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπόμπι Άλεν.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1991, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και κατάγεται από την Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την US Ivry και ακολούθησαν οι Red Star FC 93, Dijon. Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού παραμένοντας στους "ερυθρόλευκους" για ένα χρόνο. Ακολούθησαν  οι σουηδικές Orebro SK και Dalkurd , ενώ την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Γαλλία για λογαριασμό της GFC Ajaccio  οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Μπόμπι Άλεν και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας"

Μπουενά
"Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρασίντ Μπουενά. 
Γεννημένος στις 29 Ιουνίου του 1991, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατάγεται από την Αλγερία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την CS Sedan B και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην αγγλική Doncaster. Ακολούθησε ένα πέρασμα από το Βέλγιο και τη Re Bertix για να επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της AFC Compiegne.

Ο Ρασίντ Μπουενά αγωνίστηκε στην συνέχεια στην Αλγερία, όπου φόρεσε την φανέλα της CS Constantine και της MC Algiers, ενώ τη σεζόν 2018/19 έπαιζε στην σκωτσέζικη Dundee United. Τα τελευταία 3,5 χρόνια έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στις Sepsi OSK, CFR Cluj και FCSB(Στεάουα Βουκουρεστίου). Έχει αγωνιστεί στο CAF-Champions League αλλά και στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Ρασίντ Μπουενά και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας ".   

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code