ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μπουχαλάκης σήμερα ταξιδεύει για Ικόνιο

 

Από την περασμένη Δευτέρα ήταν να πραγματοποιηθεί  η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Κόνιασπορ για τον δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη έως το τέλος της σεζόν. Το μόνο που έμενε ήταν να πει το ναι ο Έλληνας διεθνής . Περίμενε, μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μήπως και προκύψει κάτι από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η προτεραιότητα του, αυτό ακριβώς επικαλέστηκε πριν από 20 μέρες, όταν του χτύπησαν την πόρτα από την Αραβική χερσόνησο, ούτε όμως σε επίπεδο επιθυμίας και προτεραιότητας ήταν στην κορυφή της αξιολόγησης του.

Από την στιγμή που μέχρι το τέλος δεν του παρουσιάστηκε κάποια καλύτερη πρόταση, μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κατέληξε στην επιλογή της Κόνιασπορ. Σήμερα ταξιδεύει στο Ικόνιο, ώστε να ολοκληρώσει και τα τυπικά της μετακόμισης του στην Τουρκία, αυξάνοντας έτσι την παροικία των Ελλήνων στην Super Lig.

Ο δανεισμός θα είναι μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς οψιόν αγοράς από την Κόνιασπορ, οι οποίοι στο πρόσωπο του 29χρονου μέσου βλέπουν τον αντικαταστάτη του Βόσνιου Αμίρ Χατζιαχμέτοβιτς, ο οποίος αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του με την Μπεσίκτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code