ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Παναθηναϊκός : Ματς - ορόσημο και για τους δύο στο ''Κ.Βικελίδης''

 




Άρης και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (20:00) στο γήπεδο ''Κ.Βικελίδης'', για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από εκτός έδρας ήττα απέναντι στον Ιωνικό (1-0), αποτέλεσμα που τους άφησε στους 31 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τον Βόλο να τους προσπερνάει μετά την νίκη του στην Λιβαδειά. Παράλληλα, ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν, με τους κίτρινους να λύνουν το συμβόλαιο με τον Άγγλο τεχνικό και τον Τόλη Τέρζη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, ως υπηρεσιακός για τον σημερινό αγώνα. Η ήττα από τους Νικαιώτες ήταν η τρίτη κατά σειρά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, συνδυάζοντας την μάλιστα με ακόμα μία μέτρια εμφάνιση. 

Σήμερα οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ένα restart, ξέροντας πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από θέμα ψυχολογίας αλλά παράλληλα γνωρίζουν και τον βαθμό δυσκολίας, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο, έστω και προσωρινά, Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Άρη δεν θα έχει στην διάθεση του τόσο τον Μπράμπετς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, όσο και τον Ντουκουρέ, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Πάλμα, με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αρχική 11αδα να είναι μοιρασμένες. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή και πολύ πιθανόν κατά την διάρκεια του ματς να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. 

Το 4-3-3 θα παραμείνει ως σχηματισμός με τον Κουέστα να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Οντουμπάτζο δεξιά τους και τον Μαζικού αριστερά στην άμυνα. Νταμπό και Ετέμπο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Νταρίντα να αγωνίζεται πιό μπροστά τους ως επιθετικός μέσος. Ματέο Γκαρσία- Ιτούρμπε ή Πάλμα θα έχουν τον ρόλο των εξτρέμ, με τον Καμαρά να αγωνίζεται πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Γκρέι. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Λαμία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποιεί έναν μέτριο δεύτερο γύρο, παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση, με έναν αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ. Το σημερινό ματς είναι ένα από τα σημαντικότερα της σεζόν για το τριφύλλι, θέλοντας βέβαια να πάρει ένα σπουδαίο διπλό, σε μία πολύ δύσκολη έδρα που αφενός θα τον κρατήσει στην κορυφή, αφετέρου θα του δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. 

Στην αποστολή επέστρεψε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Αντίθετα ο Μάγκνουσον παραμένει εκτός καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, μένοντας εκτός αποστολής.

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα γκόλποστ της αρχικής εντεκάδας, με τους Σένκενφελντ και Σάρλια να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα στόπερ. Δεξί μπάκ θα είναι πιθανότατα ξανά ο Βαγιανίδης ενώ αντίστοιχα αριστερά ο Πούχατς έχει το προβάδισμα έναντι του Χουάνκαρ. Πέρεζ και Τσέριν θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, με τον Μπερνάρ να κινείται λίγο πιο μπροστά τους ως επιτελικός. Δεξιά στα εξτρέμ θα βρίσκεται ο Παλάσιος, αριστερά ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης θέση διεκδικούν οι Ιωαννίδης και Σπόραρ, με τον Έλληνα άσσο να έχει το προβάδισμα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Διαιτητής: Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία)
Βοηθοί: Ντένις Βόλενμπεργκ, Όλε Κρονλίκε (Δανία)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Σάντι Πούτρος (Δανία), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code