ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O πρόεδρος της Σαχτάρ προσφέρει 23 εκατ. ευρώ από την πώληση Μούντρικ στον στρατό της Ουκρανίας


  

Η Σαχτάρ πούλησε τον Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι , έναντι 100 εκατ. ευρώ , αλλά ο πρόεδρός της ομάδας  Ρινάτ Αχμέτοφ, ανακοίνωσε πως θα διαθέσει περίπου το 1/4 του ποσού για την ενίσχυση του στρατού της χώρας που δίνει μάχες απέναντι στη ρωσική εισβολή.

«Διαθέτω σήμερα 25 εκατομμύρια δολάρια (23 εκατ. ευρώ) για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων αναγκών - από την παροχή ιατρικής και προσθετικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων. Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές της Azovstal, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ευρωπαϊκά τρόπαια. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Μούντρικ θα πρέπει να μένουν στον σύλλογό μας, στο ουκρανικό πρωτάθλημα, και θα πρέπει να κερδίζουμε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέτοιους παίκτες, αντί να τους παραχωρούμε, ακόμη και όταν πρόκειται για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο τώρα, καθώς η Ουκρανία μάχεται τον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον μας η Ρωσία. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Και θα παίξουμε ένα φιλικό με την Τσέλσι στην Donbass Arena στο ουκρανικό Ντόνετσκ. Λόγω του πολέμου στο Ντονμπάς, η Σαχτάρ δεν έχει παίξει στο γήπεδο από το 2014. Το γήπεδο παραμένει αχρησιμοποίητο και κλειστό για το κοινό από τότε που ο σύλλογος αναγκάστηκε να το εκκενώσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών. Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code