ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Συμβόλαιο ζωής στον Αλμέιδα, με ρήτρα που... ζαλίζει!


Έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του Αργεντινού προπονητή έως το 2028, βάζοντας ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Συμβόλαιο... ζωής προσέφερε στον Ματίας Αλμέιδα ο πρόεδρος της Ένωσης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πλήρη ικανοποίηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αργεντινού. Μάλιστα, ο Αλμέιδα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο χτες (10/1) στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης για το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά!

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι η ρήτρα που τοποθετήθηκε στο νέο συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα, καθώς όποια ομάδα θέλει να τον πάρει από την ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθηναϊκή ομάδα!

Η ανακοίνωση της Ένωσης: Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!
Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code